Wednesday, February 2, 2011

BeautyBabe

Texas Collection by OPI



Released TODAY, Texas by OPI shares a modern-American style with 12 new shades. With a mix of brights and neutral shades, Texas is perfect for Spring/Summer 2011. The collection includes:

L-R: Do You Think I'm Tex-y?, Houston, We Have A Purple, Too Hot Pink To Hold 'Em, and Y'all Come Back To Hear?

L-R: Big Hair...Big Nails, Guy Meets Gal-veston, Don't Mess With OPI, and Suzi Loves Cowboys.

L-R: San Tan-tonio, Austin-tatious Turquoise, It's Totally Fort Worth It, and I Vant To Be A Lone-Star.


I'm totally coveting "San Tan-tonio" and "Houston We Have A Purple!"

2 comments:

  1. I think I might try San Tan-tonio.;D

    ***** Marie *****
    allthingsmarie.com

    ReplyDelete
  2. Ik heb gezien en een flink aantal replica Rolex Yachtmaster II horloges nu beoordeeld. Ik moet zeggen dat deze geel en rose goud two-tone gewoon doden. De replica horloges nederland wijzerplaat is schoon en heeft alle juiste markeringen en markers. Handen zijn ook goed gekloond, en de bezel ziet er ook goed uit. De grote secondewijzer en de 0 tot 10 met de hand worden gebruikt op de originele tot tijd de 10 minuten aftellen gebruikt door watersporters om de boot klaar voor de start van de
    replica horloges breitling race te krijgen. Natuurlijk, op een Japanse automatische beweging als deze de Yacht-Master II belangrijkste functie is alleen voor de show. Als je gericht bent op de Zwitserse versie van dit stuk, proberen om te zien of het wordt geleverd met de replica horloges rolex volledige functionaliteit, maar ik denk dat het nogal moeilijk te zijn om een ​​die het overeenkomt vinden. Bezel roteert in beide richtingen, net als het origineel en de kroon en drukkers ook overeenkomen. De gold plating ziet er goed uit, en het voegt gewoon dat andere smaak en stijl. Het maakt de two-tone modellen zo goed uit.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails